top of page
tekenles flyer nieuwe site kopie.jpg

Binnenkort start er  week-om week tekenles voor de Hilversumse jeugd. De lessen worden in groepjes van 6 kinderen gegeven aan de Larenseweg in Hilversum. 

De lessen zijn gericht op basisvaardigheden en tevens de expressieve kant van het tekenen en illustreren. We gaan met verschillende materialen aan de slag en experimenteren met realisme, natekenen, compositie, cartoon, verhaal, expressie, lichaamshouding, perspectief, schetsen, licht, lijndynamiek, licht & schaduw en kleurgebruik. 

De kosten van de lessen zijn inclusief materialen. Deze koop ik zelf in en zijn meeberekend in de lesprijzen.

 

Een lespakket bedraagt 8 lessen en kost €175,- De lestijd spant 1,5 uur vanaf aankomst tot vertrek. Bij de eerste les krijgt elke deelnemer een schetsboek (dummy) cadeau en tijdens de les wordt er gezorgd voor drinken en een gezonde snack.

Het is raadzaam een eigen set potloden en gum aan te schaffen. Tijdens de lessen mag er gebruik gemaakt worden van de aanwezige materialen.  (Denk aan acrylverf, ecoline, inkt, kwasten etc) en papier gebruikt worden voor het ontwikkelen van de nieuwe vaardheden. 

De lessen hebben centrale thema's maar spannen genoeg tijd om elke deelnemer te voorzien van genoeg maatwerk en aandacht in dienst van zijn eigen eindproductie.

bottom of page